Squad

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Squad » Информация о гильдии на Атуме » Ліхтарики з USB-зарядкою, де купити?


Ліхтарики з USB-зарядкою, де купити?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Добрий день, шановні! Шукаю пораду щодо вибору ліхтариків для подорожей та відпочинку на природі. Які параметри важливі при обиранні ліхтарика? Які види джерел світла бувають у ліхтариках? І як визначити оптимальну яскравість для конкретних умов? Дякую за вашу допомогу!

0

2

Звісно, обираючи ліхтарик, важливо звертати увагу на такі параметри, як тип джерела світла (світлодіоди, галоген, ксенон), максимальну яскравість, тривалість роботи від батареї та вагу. Сучасні ліхтарики зазвичай мають різні режими освітлення, від слабкого до яскравого.

0

3

Дякую за відповідь! Але я також цікавлюся, чи є у ліхтариках функція підзарядки мобільних пристроїв, так як це було б дуже зручно під час подорожей.

0

4

Завітайте на сайт інтернет-магазину "Алло" і ознайомтеся з різноманітним асортиментом ліхтариків для всіх потреб https://allo.ua/ua/fonari/ . Тут ви знайдете моделі з різними характеристиками, включаючи яскравість, тривалість роботи та додаткові функції, такі як SOS-сигнал та зарядка мобільних пристроїв. Обирайте ліхтарик, який відповідає вашим потребам, і насолоджуйтеся безпечним та комфортним відпочинком у будь-яких умовах!
https://skrinshoter.ru/s/110923/nTP32MeK.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82-11-09-2023%2014:37:54.jpg

0

5

Для дополнительного источника электроэнергии купил генератор
Könner&Söhnen KSB 12i S https://rozetka.com.ua/generators/c1525 … vertorniy/
Мощность 1 квт расход 0,33 л/ч Отличный бюджетный вариант для загородного дома .
https://content2.rozetka.com.ua/goods/images/big/343192859.jpg

0


Вы здесь » Squad » Информация о гильдии на Атуме » Ліхтарики з USB-зарядкою, де купити?