Squad

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Squad » Информация о гильдии на Атуме » Де купити сережки?


Де купити сережки?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт. У моєї мами скоро день народження і меня дуже потрібна ваша допомога в виборі магазину срібла. Хочу їй купити круті сережки. Хто де купую такі прикраси?

0

2

Доброго дня. У мене є один магазин в якому моя дружина замовляє собі прикраси. Можу в неї запитати. Там вона говорила дуже гарній вибір товару. Звертайтесь чим зможу ти поможу.

0

3

Якщо чесно, я в цему не сильно розбираюсь. Але запитайте, я хоч гляну що то за магазин і що там є з вибору. Хочеться незвичайну прекрасу а так щоб вразити і зберігалось на довгі роки.

0

4

Ви мабуть ще не чули про магазин Срібна-країна? Ось вона купувала собі сережки з перлами https://sribnakraina.ua/ua/sergi/ тут. Каже що там найкраще срібло і по доступним цінам. Зайдіть гляньте. Вибір великий і не тільки перли а ще є з дорогоцінним камінням та фіанітами. Думаю якщо це подарунок для мами то не потрібно шкодувати коштів, а купувати лише найкраще. Моя взяла пусети 2 в 1 зі срібла 925 проби з гідротермальним смарагдом і фіанітами. Покажу як вони виглядають. Доречі доставка новою поштою.
https://sribnakraina.ua/media/catalog/product/cache/7a05ea188671834b9ad2f2d674d6187c/s/e/serebrjanye-pussety-s-izumrudom-i-fianitami-2-v-1-2713-9r-hemd-foto-1_1_.jpg

0

5

возьмите с собой маму, чтобы угодить

0


Вы здесь » Squad » Информация о гильдии на Атуме » Де купити сережки?